fbpx

Wat anderen zeggen

Lessons in Harmony

Een strategische adviessessie met Marissa is een echte aanrader. Ik had een aantal specifieke vragen voor mijn onderneming. Doordat ik vooraf Marissa mijn vragen mocht sturen, konden we tijdens onze afspraak meteen de diepte in gaan en kreeg ik uitgebreid antwoord op deze vragen. Zelf had ik geprobeerd om antwoord te krijgen op deze vragen, maar toch kreeg ik het niet helemaal helder. Doordat Marissa me stap voor stap de uitleg gaf die ik nodig had, werd het voor mij duidelijk en dat is waar ik op hoopte! Na onze afspraak ontving ik nog een aantal handige tools waarvan Marissa in onze afspraak zag dat er behoefte aan was. Het contact was prettig en de communicatie en uitleg duidelijk. Ze neemt echt de tijd voor je. Aanrader!

Maaike Fris – Lessons in Harmony

Ik heb de hulp van Marissa van The Money Mate ingeschakeld omdat ik inzichtelijk wilde krijgen wat de winstmarges waren op mijn producten. Ik wilde beter inzicht hebben om een onderbouwde, winstgevende, keuze te maken op welke niche van producten ik mij wilde richten. De strategische adviessessie heeft mij nieuw inzichten en handige tools gebracht zodat ik nu ook zelf de winstmarges kan bijhouden en hier constant op kan blijven sturen. Het meest waardevolle aan de sessie vond ik om niet alleen naar de inkoopkosten te kijken maar ook naar de kosten voor de voorraadopslag. Dat je soms beter de verkoopprijs kan laten zakken dan iets te lang op voorraad laten liggen vond ik een eye-opener waar ik zeker in de toekomst op ga sturen. Ander waardevol advies was om mijn inkomsten te verdelen over potjes (belasting, salaris, kosten) om zo meer grip te krijgen. Zowel de communicatie vooraf via de mail als tijdens het Zoom gesprek verliep soepel. Bedankt!

Mark Schapelhouman

Is jouw bedrijf klaar voor financieel sterke groei?

Marissa kwam bij ons binnen om een moment dan onze financiën ons boven het hoofd gegroeid waren. Ze heeft met enorm veel vakkennis, geduld en teamspirit onze hele financiën op orde gekregen. We zijn Marissa zeer dankbaar en hebben direct na het afronden van haar initiële opdracht besloten onze samenwerking te verlengen.
Ik heb haar leren kennen als een zeer harde werker met veel vakkennis, oog voor detail, uitstekende excel vaardigheden en volledig begrip van de verschillende accounting programma’s. Daarnaast is ze integer en kan zeer goed in een team werken. Ze begreep direct de problematiek en had snel een oplossing paraat – ook met onze interne systemen raakte ze zeer snel vertrouwd. Ze is volhoudend, bijt zich vast in de casus en geeft niet op tot er een oplossing is.
Marissa heeft onze financiën opgeschoond en inzichtelijk gemaakt. Met een duidelijke forecasting heeft ze rust geschept in onze bedrijfsvoering. Marissa is in korte tijd een waardevol onderdeel van ons team geworden en ik kan Marissa dan ook van harte aanraden.

Monika Silva – Gauge81

Kassl Editions

Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL.

In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien.

Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!

Charlotte Schreuder – KASSL Editions

Marissa heeft me super goed geholpen met de financiële en fiscale vragen die ik had. Ze nam de tijd en legde de antwoorden goed uit. Fijn om met haar te kunnen sparren! Ze overtrof mijn verwachtingen. Naast mijn vragen beantwoorden, gaf ze me ook nog wat extra tips waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ik raad haar zeker aan, ze weet veel.

Myrthe Polman – Create & Elevate

Myrthe Polman
Insane productions

Een strategische adviessessie met Marissa heeft me veel opgeleverd. Sowieso is haar energie aanstekelijk om weer meer met mijn financiën te gaan doen. De analyse die Marissa heeft gemaakt op mijn huidige cijfers was concreet en verhelderend. Een birds eye view op mijn tarieven en voorwaarden en even sparren met iemand van buiten mijn eigen branche was gaf overzicht en een kader. Ik heb nu meer duidelijk over de verdeling van mijn inkomsten, kan mijn boekhoudprogramma Yuki nog beter gebruiken, ga mezelf weer structureel loon uitbetalen en beter letten op de te verdienen marges. Deze sessie is een aanrader voor iedereen die meer doet dan alleen zijn/haar uren factureert en ook werk aanneemt voor een vaste aanneemsom.

Sanne Terweij – Insane Productions

Voor de oprichting van een specialistische zorginstelling kwam natuurlijk ook het financieringsvraagstuk om de hoek kijken. Voor de financiering van de bank hadden we verschillende begrotingsstukken nodig. Marissa heeft voor ons, op maat gemaakte, templates gemaakt en persoonlijk geholpen met het opstellen ervan. Hierdoor wisten we exact wat erin moest en konden we later, toen we beter inzicht hadden in de werkelijke kosten, het ook weer zelf aanpassen. Hierdoor hadden we EN zelf inzicht en begrip hoe het werkte EN wisten we dat het goed gebeurde door iemand met kennis van zaken EN hebben we aanzienlijk bespaard als dat we het door een groot accountantskantoor zouden laten opstellen. Marissa communiceert super fijn, snel, duidelijk en komt het op locatie uitleggen. Ik zou samenwerken met Marissa aan iedereen aanraden.

Lisanne Vaalburg – Oprichtster Prinses Beatrix Kliniek

Lisanne Vaalburg

Benieuwd welk resultaat wij samen gaan bereiken? 

Lonneke

Ontzettend blij met Marissa als Registeraccountant! Ze reageert snel, is super behulpzaam en doet ontzettend netjes haar werk. Zo heeft ze voor 2019 een ontzettend fijne, overzichtelijke jaarrekening voor mij opgesteld. Top om het jaar mee af te sluiten! Ik hoop nog heel lang met haar te kunnen werken.

Lonneke Noordeloos – Branding & fotografie 

Ik had Marissa haar hulp ingeschakeld, omdat ik voor 2020 eens goed mijn financiële boekhouding op orde wilde brengen. Marissa denkt fijn mee en legt ook dingen in begrijpelijke taal uit. Ineens kreeg ik zowaar zin om met mijn financiën aan de slag te gaan!

Melissa Kamstra – De handcoach

Melissa Kamstra
Kadeco

We zijn enorm tevreden dat we via The Webshop Success Hub bij The Money Mate terecht gekomen zijn. Dankzij Lina van TWSH hadden we al enkele goed lopende advertenties opgezet, maar ik bleef met het gevoel zitten of deze wel rendabel genoeg waren en wat nu eigenlijk mijn budget was dat ik kon uitgeven. Aan de hand van onze cijfers heeft Marissa, van The Money Mate een zeer duidelijk overzicht gemaakt! Wat moeten we uit een advertentie halen om uit de kosten te geraken? Vanaf wanneer is een advertentie écht succesvol? Welk budget kan er maandelijks best gespendeerd worden aan marketing? Op al mijn vragen kreeg ik een antwoord! Ik kan het dus zeker aanbevelen om met deze twee dames samen te werken! Ze zijn een perfecte aanvulling van elkaar!

Karlijn Poel – Kadeco

More than wrds

Samenwerken met Marissa heeft mij zoveel meer inzicht gegeven in mijn administratie en de verschillende kosten die ik maak. Marissa kwam met tips en inzichten waar ik zelf helemaal niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik het grootste deel van mijn boekhouding helemaal zelf doen! En stiekem vind ik het nog best leuk. De adviezen die Marissa geeft zijn heel waardevol. Voor mij zat de meeste waarde nog wel in het feit dat ze heel geduldig is en alles uitlegt op een manier die makkelijk te begrijpen is. Ze reageert super snel. Heel fijn als je net midden in je boekhouding bent gedoken en vastloopt.  Verder is de prijs-kwaliteit verhouding super. Aanrader!

Annick van der Peet–More Than Wrds

Wil jij samen met mij aan de slag om financieel sterk te ondernemen?

Als je wil groeien met jouw bedrijf is niets zo belangrijks als inzicht in je cijfers. Zeker wanneer je op het punt staat om belangrijke financiële beslissingen te maken. Inzicht in jouw cijfers zorgt ervoor dat je vol vertrouwen de slimste fiscale en financiële keuzes maakt. Ik laat je zien hoe je jouw bedrijf tot een financieel succes kunt maken.