fbpx

Van Penniemaat tot registeraccountant

Over Marissa Bonants

Iedere ondernemer heeft te maken met administratie, omzetdoelen en financiële vraagstukken. Toch zien de meesten de boekhouding als vervelend, maar noodzakelijk in het ondernemerschap. Hoewel ik gék ben op cijfers, begrijp ik dat jouw liefde voor financiën minder groot is. Daarom wil ik je laten zien dat een sterke financiële basis zo veel meer kan zijn dan een verplichting

Ohzomooi - Marissa-21

Impact maken met cijfers

Ik ben Marissa Bonants; oprichtster van The Money Mate en een groot cijfer-liefhebber. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is écht zo. Als klein meisje speelde ik uren met mijn Postbank Penniemaat, waarin ik alle verkopen van mijn zelfgemaakte winkeltje bijhield. Niet zo gek dus dat ik koos voor een studie in bedrijfseconomie, een masterdiploma behaalde in accounting, mijn post-master tot registeraccountant volbracht en carrière maakte als registeraccountant bij een groot accountantskantoor op de Zuid-as.

 

Mijn klanten waren grote namen zoals Heineken, AFC Ajax en G-star. Toch liep ik regelmatig tegen hetzelfde probleem aan. Ik wilde meer impact maken en de ondernemer die dicht bij mij staat verder helpen. Andere ondernemers leren hoe ze écht financieel kunnen groeien met hun bedrijf en zo kunnen genieten van de vrijheid van het ondernemersschap.  Inzicht in de cijfers, winstdoelen stellen en hogere omzetten behalen. Zodoende werd The Money Mate geboren.

Wat anderen zeggen

Hulp nodig met jouw financiën?

The Money Mate helpt je bij het opstellen van de juiste strategieën én het maken van financiële keuzes. Om zo uiteindelijk een verschil te kunnen maken met je cijfers en in een korte tijd te groeien met jouw bedrijf of organisatie. 

Ben je ondernemer en kun je wel wat extra hulp gebruiken bij jouw cijfers? Twijfel je bij het opstellen van haalbare omzet- en winstdoelen? Of wil je op een effectieve manier méér geld verdienen met jouw bedrijf? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in door het onderstaande formulier in te vullen.

Financieel adviseur voor bedrijven in Amsterdam