fbpx

Masterclass in no-time grip op je cijfers

Ben jij een ondernemer met een torenhoge ambitie en een lopend bedrijf maar is jouw bankrekening steeds leeg? Schrijf je in voor de masterclass en leer hoe je:

  • van geen grip en controle binnen no-time grip op jouw cijfers krijgt.
  • eenvoudig al jouw financiële doelen kunt behalen.
  • een winstgevend bedrijf bouwt.
  • zonder stress elke maand een fijn salaris kunt uitkeren.

Als jij al een tijdje onderneemt en een lopend bedrijf hebt dan denk je misschien wel: wow wat goed, lekker bezig, ik ben klaar voor meer”. Of misschien denk je ook wel “wow waar is al mijn geld gebleven?” Ik werk me elke maand een slag in de rondte maar ik heb totaal geen grip op mijn cijfers.

Herkenbaar? No worries: financieel sterk ondernemen kan je leren.

Meld je aan voor mijn gratis masterclass en ik ga je in een uur leren hoe jij in no-time grip krijg op je cijfers, jouw financiële doelen gaat behalen en een winstgevend groeiend bedrijf bouwt met een fijn salaris.

Mijn naam is Marissa Bonants

…en ik ben de oprichtster van The Money Mate. In de afgelopen 7  jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik ontdekte een verband. Als bedrijven grip hebben op de cijfers en een financieel strategisch plan hebben maken ze meer winst en groeien ze sneller.

Ik heb alle tips, tricks en lessen verzameld in een succesformule verzameld. Dit werkt ook voor jou. Saboteer niet jouw succes en het geld op jouw bankrekening maar gun het jezelf om met meer grip op je cijfers en slimme financiële keuzes jouw bedrijf te transformeren naar een bedrijf dat jou de vrijheid geeft die je zo verdient.

Over_mij_1