Jaarrekening laten maken

Wanneer heb je een jaarrekening nodig?

  • Je wilt een duidelijk overzicht hoe je bedrijf het afgelopen jaar heeft gedraaid;
    Je hebt een B.V en moet de verplicht een jaarrekening deponeren bij de KvK;
  • Als je als ondernemer een hypotheek wilt aanvragen;
  • Als onderbouwing voor de aanvraag van externe financiering bij een bank of externe investeerder;
Jaarrekening laten maken

Het noodzakelijke combineren met kwaliteit en comfort

Laten we eerlijk zijn. Een jaarrekening op zich is geen product met een gouden randje. Voor de meeste ondernemers is het noodzakelijk product. Het resultaat dat een jaarrekening jou kan brengen is wel enorm. Het helpt je dat droomhuis te bemachtigen of het zorgt ervoor de extra financiering voor je bedrijf binnen te halen.

Het kan je ook boetes opleveren wanneer de jaarrekening niet in orde is. We kunnen het ook niet mooier maken dan het is. Een jaarrekening is nou eenmaal een weerspiegeling van de werkelijke kosten en omzet uit het verleden. Dus, laten we dat vooral goed doen.

Een jaarrekening laten opstellen: met kwaliteit en duidelijke afspraken

Wat zijn de voordelen als je The Money Mate inschakelt voor het opstellen van een jaarrekening?

  • Duidelijke tijdslijn en prijsafspraken vooraf;
  • Korte termijn oplevering mogelijk in overleg. Wij snappen dat je soms snel moet schakelen;
  • Opgesteld door een registeraccountant ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsgroep van Accountants. Juistheid en kwaliteit gegarandeerd.

Accountantsverklaring: optioneel en in overleg kan er een samenstellingsverklaring of controleverklaring bij de jaarrekening worden afgegeven.

Marissa Bonants, oprichtster van The Money Mate, is erkend registeraccountant en met meer dan 6 jaar ervaring bij een groot accountantskantoor waarbij een ruime ervaring is opgedaan met jaarrekeningen van verschillende typen ondernemingen. Lees hier meer over Marissa.

De jaarrekening leren lezen en advies op maat

Is de jaarrekening voor jou eerder hogere wiskunde dan een duidelijke weerspiegeling van je bedrijf en heb je geen idee welke waardevolle informatie je hieruit kan halen? In een persoonlijk adviesgesprek focussen we ons op jouw unieke situatie. Zo begrijp jij wat er staat en, nog belangrijker, hoe je dit kan omzetten in waardevolle actiepunten voor de toekomst van jouw bedrijf.

Combineer kwaliteit met gemak

Maak kennis met Marissa

Ik help ondernemers financieel sterk te ondernemen, omdat succesvol ondernemen en cijfers nou eenmaal onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Het is mijn passie om jou inzicht geven te geven in je cijfers en je cijfers voor je te laten werken. Dat alles op een snelle en simpele manier zonder vakjargon of stoffige boekhoudkantoren, maar met de beste kwaliteit. Leer Marissa hier wat beter kennen.

Jaarrekening laten maken

Een kloppende jaarrekening, inclusief fijne communicatie?

Neem direct contact op en ontdek de mogelijkheden