fbpx

Financieel adviseur in Amsterdam nodig?

Een financieel adviseur: heb ik die wel nodig?
Herken jij je in het feit dat jouw bedrijf harder groeit dan je financiële kennis? Dat je diep van binnen wel weet dat je financiën belangrijk zijn maar niet de antwoorden en de inzichten hebt om je bedrijf goed te besturen? Krijg je van jouw boekhouder niet alle antwoorden die je zou willen? Houd je het knagende gevoel dat je niet 100% grip hebt op je cijfers? Twijfel je wat slimme financiële stappen zijn?

Dan is het tijd voor een financieel sparringpartner met verstand van zaken!

financieel adviseur Amsterdam

Voor wie is een financieel adviseur handig?

Als financieel adviseur in Amsterdam richt The Money Mate zich bij het geven van financieel advies voornamelijk op snelgroeiende start-ups. Start-ups met ambitie en scale-ups die willen doorgroeien naar een professioneel bedrijf.

Hoe meer cijfers je hebt, hoe beter ik je kan helpen. Dus heb je een (web)winkel, produceer je een fantastisch product of heb je meerdere projecten en/of diensten? Als wij samen aan de slag gaan dan weet ik zeker dat ik jou kan helpen om financiële kansen optimaal te benutten en jouw bedrijf te laten groeien.

Stel je eens voor dat…

 • We kunnen eenmalig een inhoudelijke deep-dive in je financiën doen. Dit is de ideale vorm wanneer je een bepaalde casus hebt waar je niet alleen uitkomt. Of wil je even aftasten of The Money Mate het bedrijf is dat jou verder gaat helpen? In een strategische adviessessie duiken we, op basis van een goede voorbereiding en afgebakende casus meteen de diepte in. Dit doen we op locatie, in Amsterdam, of online. Andere locaties zijn mogelijk in overleg. Kun jij meteen weer verder.
 • Eerlijk is eerlijk: een echte financiële transformatie van je bedrijf gaat niet over één nacht ijs. In mijn meest gekozen traject financiële transformatie gaan we intensief aan de slag en transformeren we jouw business naar een financieel sterke onderneming waar grote dromen werkelijkheid worden.
  Let op: dit traject is alleen geschikt als je echt wil groeien en vereist de serieuze drive om echte stappen te zetten.
 • Heeft jouw bedrijf een maatwerk aanvraag zoals het opstellen en challengen van een financieel plan, inclusief scenario’s, om die externe financiering binnen te slepen? Ben je opzoek naar rapportages en dashboards die jij vol vertrouwen elke maand of kwartaal naar je investeerder kan sturen maar die jij vooral ook zelf begrijpt en je waardevolle inzichten geven? Heeft jouw bedrijf behoefte aan een CFO in Amsterdam, maar nog niet fulltime? Hier vind je verschillende maatwerk opties of plan vrijblijvend een call in om jouw casus te bespreken.

Behoefte aan het uitbesteden van je boekhouding, belastingaangiften én ondersteuning van een financieel adviseur in Amsterdam? Kijk hier naar de totaalpakketten. 

financieel adviseur

Meer geld, meer tijd en meer energie overhouden door financieel inzicht.
Dat wil jij toch ook?

De resultaten die je boekt met een financieel adviseur

Je wordt een betere CEO
Door het inschakelen van een financieel adviseur in Amsterdam heb jij sneller en beter inzicht in het totale financiële plaatje van je bedrijf. Dat bespaart jou uiteindelijk tijd en geld. Jij maakt nu namelijk vol vertrouwen sterke en slimme financiële keuzes. Jij blijft aan het roer staan van jouw bedrijf en groeit als CEO, zonder knagend gevoel over de cijfers.

Grip op je cijfers
Door samen met een financieel adviseur naar jouw cijfers te kijken, zorg je ervoor dat financiële beslissingen nu onderbouwd zijn. Je hebt eindelijk meer grip op je cijfers. Keuzes maken op basis van het onderbuikgevoel is verleden tijd. Welkom financiële groei!

Groei en meer rendement
Je plan, omzet en winst target is nu niet meer uit de lucht gegrepen, maar gebaseerd op een haalbaar financieel plan. Plannen worden werkelijkheid en doelen worden behaald, omdat we continu monitoren en bijsturen bij nieuwe winstkansen en ook de winstlekken dichten.

Rust en meer tijd
Stel je eens voor dat je niet meer zelf hoeft te grasduinen in je cijfers, zoekend naar antwoorden. En dat je niet meer hoeft de Googlen naar tips en tricks om je bedrijf te laten groeien zónder resultaat. Met hulp van een financieel adviseur weet je zeker dat je goed geadviseerd wordt en antwoorden krijgt waar je écht verder mee komt. Wat ga jij doen met deze extra tijd en rust?

Wat anderen zeggen

Als start van de strategische adviessessie heeft Marissa een waardevol en super overzichtelijke analyse gemaakt van mijn omzet en kosten. In deze weergave snapte ik de stijgende lijn in het winstpercentage. Ik kan een sessie dan ook aan elke ondernemer aanraden die nu geen 100% duidelijk beeld heeft over de financiën van zijn/haar bedrijf. Het was fijn dat alles duidelijk en zonder te veel vaktermen werd uitgelegd. In heldere taal waardoor ook mensen met weinig verstand van de financiële kant van het ondernemen het begrijpen. Mijn financiën zijn opeens een stuk leuker geworden en ik heb zin om met de tips mijn boekhoudsysteem optimaal te gaan inrichten.

Charlotte – Personaliseerjedonut.nl

Kassl Editions

Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL. In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien.Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!

Charlotte Schreuder – KASSL Editions

Lessons in Harmony

Een strategische adviessessie met Marissa is een echte aanrader. Ik had een aantal specifieke vragen voor mijn onderneming. Doordat ik vooraf Marissa mijn vragen mocht sturen, konden we tijdens onze afspraak meteen de diepte in gaan en kreeg ik uitgebreid antwoord op deze vragen. Zelf had ik geprobeerd om antwoord te krijgen op deze vragen, maar toch kreeg ik het niet helemaal helder. Doordat Marissa me stap voor stap de uitleg gaf die ik nodig had, werd het voor mij duidelijk en dat is waar ik op hoopte! Na onze afspraak ontving ik nog een aantal handige tools waarvan Marissa in onze afspraak zag dat er behoefte aan was. Het contact was prettig en de communicatie en uitleg duidelijk. Ze neemt echt de tijd voor je. Aanrader!”

– Maaike Fris, Lessons in Harmony

Mark

Ik heb de hulp van Marissa van The Money Mate ingeschakeld omdat ik inzichtelijk wilde krijgen wat de winstmarges waren op mijn producten. Ik wilde beter inzicht hebben om een onderbouwde, winstgevende, keuze te maken op welke niche van producten ik mij wilde richten. Samenwerken met Marissa heeft mij nieuw inzichten en handige tools gebracht zodat ik nu ook zelf de winstmarges kan bijhouden en hier constant op kan blijven sturen. Het meest waardevolle aan de sessie vond ik om niet alleen naar de inkoopkosten te kijken maar ook naar de kosten voor de voorraadopslag. Dat je soms beter de verkoopprijs kan laten zakken dan iets te lang op voorraad laten liggen vond ik een eye-opener waar ik zeker in de toekomst op ga sturen. Ander waardevol advies was om mijn inkomsten te verdelen over potjes (belasting, salaris, kosten) om zo meer grip te krijgen. Zowel de communicatie vooraf via de mail als tijdens het Zoom gesprek verliep soepel. Bedankt!

Mark Schapelhouman

More than wrds

“Samenwerken met Marissa heeft mij zoveel meer inzicht gegeven in mijn administratie en de verschillende kosten die ik maak. Marissa kwam met tips en inzichten waar ik zelf helemaal niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik het grootste deel van mijn boekhouding helemaal zelf doen! En stiekem vind ik het nog best leuk. De adviezen die Marissa geeft zijn heel waardevol. Voor mij zat de meeste waarde nog wel in het feit dat ze heel geduldig is en alles uitlegt op een manier die makkelijk te begrijpen is. Ze reageert super snel. Heel fijn als je net midden in je boekhouding bent gedoken en vastloopt.  Verder is de prijs-kwaliteit verhouding super. Aanrader!

Annick van der Peet, More Than Wrds

Lonneke

“Ontzettend blij met Marissa als Registeraccountant! Ze reageert snel, is super behulpzaam en doet ontzettend netjes haar werk. Zo heeft ze voor 2019 een ontzettend fijne, overzichtelijke jaarrekening voor mij opgesteld. Top om het jaar mee af te sluiten! Ik hoop nog heel lang met haar te kunnen werken.

– Lonneke Noorderloos Fotografie

Waarom The Money Mate inschakelen als financieel adviseur in Amsterdam?

Financieel adviseurs zijn er in overvloed. Wanneer is The Money Mate een geschikte keuze voor jou?

 • Direct inzicht in jouw huidige financiën;
 • Geen vakjargon, maar snelle, simpele en directe communicatie;
 • Ruim 6 jaar fiscale én financiële ervaring als registeraccountant;
 • Doelgericht en dol op financieel sterk ondernemen, gecombineerd met een ondernemersmindset;
 • Financieel sterk ondernemen doe je niet alleen. Ik heb me omringd met een netwerk aan andere ondernemers experts en financiële experts van fiscalisten en de beste boekhouders;
 • Gevestigd in Amsterdam, maar ik werk juist ook graag bij jou op locatie. Zo kan ik me laten onderdompelen in jouw bedrijf.

Lees meer over Marissa, oprichtster van The Money Mate.

Financieel adviseur voor bedrijven in Amsterdam

Weten wat jouw bedrijf écht nodig heeft?

Neem direct contact op en ontdek de kracht van een sterke financiële basis

Geld hoor je optimaal te benutten, niet weg te gooien. Daarom kun je tijdens onze samenwerking altijd rekenen op een eerlijke en ongezouten mening. Omzetkansen worden optimaal benut, onnodige kosten zijn verleden tijd en jij maakt vol vertrouwen winstgevende beslissingen. Spreek ik je snel?