fbpx

Boekhouding & financieel advies

Ondernemen en de cijfers: het kan niet zonder elkaar

Als ondernemer ontkom je niet aan de boekhouding en belastingaangiften. Maar heel begrijpelijk heb je ook 101 andere (misschien wel veel leukere dingen) op je to-do list staan. Je wil dat de boekhouding en cijfers op orde zijn zonder dat je dit teveel tijd en moeite kost. Financiële rust, alle voordelen benutten en cijfers die je verder helpen.

Ben jij klaar om financieel sterk te ondernemen?

Herkenbaar? Laat cijfers voor je werken.

 • Je wil dat de boekhouding up-to-date is zonder gedoe. Niks zo frustrerend als kijken naar oude informatie;
 • Geen angst meer voor de (digitale) blauw brief of belastingboetes maar optimaal gebruik maken van alle ondernemersvoordelen;
 • Als groeiende ondernemer kom je financiële en fiscale vraagstukken tegen waar je niet 1-2-3 een antwoord op weet;
 • Je mist financieel inzicht zodat je weet waar de winstkansen en winstlekken zitten;
 • Je zoekt een financieel sparringpartner voor al je financiële vragen die gedurende het ondernemerschap op je pad komen;
 • Je hoort veel over meer winstoptimalisatie en financiële groei, maar je ziet zelf de kansen niet;

Samen met de beste boekhouders voorzien we je van het totaalpakket van boekhouding, belastingaangiften, fiscaal en financieel advies.

Boekhouding Amsterdam

Boekhouding, belastingaangiften en financieel advies. Hoe fijn als alle experts zich al hebben verzameld?

Financiën zijn een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Je wil daarom graag weten met wie je in zee gaat. Daarom stellen we ons graag nog even kort voor. Als jij kiest voor een totaalpakket van boekhouding, belastingaangiften en financieel advies weet je zeker dat je op elk gebied de beste expert hebt. Je kunt immers niet overal de beste in zijn.

Wie gaat jouw boekhouding en financiën verzorgen?

Tessa Muytjes
Boekhouding & belastingaangiften

 • Bachelor of Science in Accountancy
 • Ervaring met E-boekhouden, Twinfield, Exact, Moneybird, Nextens, Fiscaal Online
 • Diverse klantenportefeuille
Jorien Langelaar

Jorien Langelaar
Belastingaangiften & fiscaal advies

 • Master Fiscaal Recht, Register Belastingadviseur
 • Ervaring in de aangiftepraktijk en boekhoudsoftware zoals Moneybird & Jortt
 • Persoonlijk & betrokken
 • Helpt graag ondernemers bij hun belastingzaken

Marissa Bonants
Financieel advies & financiële plannen

 • Post-master Accountancy, Registeraccountant
 • Ervaring met E-boekhouden, Twinfield, Exact, Moneybird, Yuki, Commandi & Speedbooks
 • Financieel strategisch groeiadvies, cashflowmanagement en winstplannen

Wat anderen zeggen

Boekhouding en financieel advies

‘Waar mijn kennis op het administratieve gebied tekortschiet, heeft Jorien heel veel kennis die ze in ons eerste gesprek al rijkelijk deelde.
Haar open, eerlijke, nuchtere en betrokken persoonlijkheid valt meteen op. Aan Jorien als adviseur heb je iemand die makkelijk te benaderen is en voor je klaarstaat. Een aanrader!’

Babette van Son – TalkFirst

Boekhouding uitbesteden Amsterdam

Ik heb de hulp van Marissa van The Money Mate ingeschakeld omdat ik inzichtelijk wilde krijgen wat de winstmarges waren op mijn producten. Ik wilde beter inzicht hebben om een onderbouwde, winstgevende, keuze te maken op welke niche van producten ik mij wilde richten. De strategische adviessessie heeft mij nieuw inzichten en handige tools gebracht zodat ik nu ook zelf de winstmarges kan bijhouden en hier constant op kan blijven sturen. Het meest waardevolle aan de sessie vond ik om niet alleen naar de inkoopkosten te kijken maar ook naar de kosten voor de voorraadopslag. Dat je soms beter de verkoopprijs kan laten zakken dan iets te lang op voorraad laten liggen vond ik een eye-opener waar ik zeker in de toekomst op ga sturen. Ander waardevol advies was om mijn inkomsten te verdelen over potjes (belasting, salaris, kosten) om zo meer grip te krijgen. Zowel de communicatie vooraf via de mail als tijdens het Zoom gesprek verliep soepel. Bedankt!

Mark Schapelhouman

Zelf goed met cijfers?

Ben jij de allerbeste in de boekhouding of in belastingaangiften en zie jij jezelf graag terug op deze pagina? Neem even contact op en dan onderzoeken we of onze werkwijzen een match zijn.

Weten wat jouw bedrijf écht nodig heeft?

Neem direct contact op en ontdek de kracht van een sterke financiële basis

Boekhouding en belastingen mogen geen stress opleveren. Geld hoor je optimaal te benutten, niet weg te gooien. Daarom kun je tijdens onze samenwerking altijd rekenen op een eerlijke en ongezouten mening. Omzetkansen worden optimaal benut, onnodige kosten zijn verleden tijd en jij maakt vol vertrouwen winstgevende beslissingen. Spreek ik je snel?