Wat móét je met al die cijfers?

De juiste financiële basis om écht geld te verdienen

Herken jij dit?

Met jouw motivatie, product en verkooptechniek zit het wel goed maar over jouw financiën ben minder zelfverzekerd. Als je eerlijk bent heb je eigenlijk geen idee waar de winstkansen van jouw onderneming zitten, waar er onnodig winst weglekt en hoe je strategisch kunt doorgroeien. 

In het begin kon je het allemaal nog wel overzien, maar nu je snel groeit raak je het financiële overzicht kwijt. De prijzen die je vraagt klonken wel goed, maar als iemand je vraagt hoeveel winst je maakt treden er al snel vraagtekens op. Wat móét je met al die cijfers? Ook heb je geen idee of je alles uit de belastingvoordelen haalt en het vertrouwen om een grote investering te doen is nauwelijks aanwezig. Wat kost het nou eigenlijk precies om jouw product te produceren en hoeveel moet je verkopen voor een passend salaris? En wat verandert er binnen jouw bedrijf nu je (steeds meer) wil gaan uitbesteden? Herkenbaar? Dan kan ik je vertellen dat jouw financiële fundering een make-over nodig heeft!

Financieel adviseur

Financieel inzicht is de basis van een winstgevend, groeiend en leuk bedrijf. Je houdt meer geld, energie én tijd over. Daar wil je toch zo snel mogelijk naartoe?

Zo snel mogelijk aan het roer van je eigen financiën

Groeien met jouw bedrijf begint bij financiële zekerheid, maar het regelen van de financiën is voor veel ondernemers lastig. Nóg lastiger is het om ervoor te zorgen dat de cijfers in jouw voordeel kunnen werken. En als er iets is dat ik heb geleerd, na jarenlang als registeraccountant gewerkt te hebben, dan is het dat er niet één gouden formule bestaat om snel veel winst te maken. Gelukkig is er wél een manier om jouw bedrijf de juiste boost te geven. En die manier ligt verborgen in jouw cijfers.

In jouw cijfers vind je de informatie om je bedrijf naar een next level te tillen. Ik ga jou helpen met het inzichtelijk maken van die cijfers. Want weet jij bijvoorbeeld hoeveel je achter de hand moet houden voor de belastingdienst, of wat jouw minimale aantal verkopen moeten zijn om je kosten te dekken? Wat kost het nou precies om een product te produceren en hoeveel verkopen heb je nodig om quitte te spelen? Heb je te maken met dit soort problemen, dan kan ik je vertellen dat jouw financiële fundering een make-over nodig heeft! Aan de hand van zorgvuldig opgestelde programma’s leer ik je alle financiële in’s en out’s op een manier die voor jou werkt. En als ervaringsdeskundige analyseer ik ook met plezier jouw cijfers zodat winstkansen tot bloei komen en winstlekken worden gedicht. 

Wat anderen zeggen

Lessons in Harmony

Een strategische adviessessie met Marissa is een echte aanrader. Ik had een aantal specifieke vragen voor mijn onderneming. Doordat ik vooraf Marissa mijn vragen mocht sturen, konden we tijdens onze afspraak meteen de diepte in gaan en kreeg ik uitgebreid antwoord op deze vragen. Zelf had ik geprobeerd om antwoord te krijgen op deze vragen, maar toch kreeg ik het niet helemaal helder. Doordat Marissa me stap voor stap de uitleg gaf die ik nodig had, werd het voor mij duidelijk en dat is waar ik op hoopte! Na onze afspraak ontving ik nog een aantal handige tools waarvan Marissa in onze afspraak zag dat er behoefte aan was. Het contact was prettig en de communicatie en uitleg duidelijk. Ze neemt echt de tijd voor je. Aanrader!”

– Maaike Fris, Lessons in Harmony

GAUGE81

Marissa kwam bij ons binnen om een moment dan onze financiën ons boven het hoofd gegroeid waren. Ze heeft met enorm veel vakkennis, geduld en teamspirit onze hele financiën op orde gekregen. We zijn Marissa zeer dankbaar en hebben direct na het afronden van haar initiële opdracht besloten onze samenwerking te verlengen.
Ik heb haar leren kennen als een zeer harde werker met veel vakkennis, oog voor detail, uitstekende excel vaardigheden en volledig begrip van de verschillende accounting programma’s. Daarnaast is ze integer en kan zeer goed in een team werken. Ze begreep direct de problematiek en had snel een oplossing paraat – ook met onze interne systemen raakte ze zeer snel vertrouwd. Ze is volhoudend, bijt zich vast in de casus en geeft niet op tot er een oplossing is.
Marissa heeft onze financiën opgeschoond en inzichtelijk gemaakt. Met een duidelijke forecasting heeft ze rust geschept in onze bedrijfsvoering. Marissa is in korte tijd een waardevol onderdeel van ons team geworden en ik kan Marissa dan ook van harte aanraden.

Monika Silva – Gauge81

More than wrds

“Samenwerken met Marissa heeft mij zoveel meer inzicht gegeven in mijn administratie en de verschillende kosten die ik maak. Marissa kwam met tips en inzichten waar ik zelf helemaal niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik het grootste deel van mijn boekhouding helemaal zelf doen! En stiekem vind ik het nog best leuk. De adviezen die Marissa geeft zijn heel waardevol. Voor mij zat de meeste waarde nog wel in het feit dat ze heel geduldig is en alles uitlegt op een manier die makkelijk te begrijpen is. Ze reageert super snel. Heel fijn als je net midden in je boekhouding bent gedoken en vastloopt.  Verder is de prijs-kwaliteit verhouding super. Aanrader!

Annick van der Peet, More Than Wrds

Lonneke

“Ontzettend blij met Marissa als Registeraccountant! Ze reageert snel, is super behulpzaam en doet ontzettend netjes haar werk. Zo heeft ze voor 2019 een ontzettend fijne, overzichtelijke jaarrekening voor mij opgesteld. Top om het jaar mee af te sluiten! Ik hoop nog heel lang met haar te kunnen werken.

– Lonneke Noorderloos Fotografie